Yleinen

Huh, jo helpottaa!

Ensimmäisen blogikirjoitukseni aikaan helmikuussa minulla ei ollut pienintäkään aikomusta a) ostaa liiketilaa b) muuttaa c) remontoida d) luopua tukkutoiminnasta.
Huh, onnekseni en tiennyt mikä ruljanssi oli edessä!
Kaikki sujui kuitenkin ripeästi, aikataulussa ja toukokuun 15 päivänä Kauneusstudio Flaxi muutti viereiseen taloon täällä Espoon Olarissa. Studioon, joka remontoitiin mieleni mukaan nimenomaan pigmentointihoitoihin soveltuvaksi.
Koska pigmentoinnissa työskennellään ihon alla, kokonaisvaltainen turvallisuus ja hygieenisyys on ensiarvoisen tärkeää.

 

 

Uusien tilojen materiaalien ja kalusteiden valinnassa kiinnitettiin erityistä huomiota helppoon puhtaanapitoon. Kauneus ei kuitenkaan ole kärsinyt! Tila on ihanan valoisa ja sinne on helppo astua sisään suoraan kadulta.
Tottakai olen koristellut seiniä omista valokuvista tehdyin tauluin, onhan se rakas harrastukseni.

 

 

Ostopäätöksen jälkeen aloin inventoida ja pakata tukkuvarastoani. Tavaraa oli todella paljon ja kauhistuin mihin kummaan saan varastoni mahtumaan. Kuinka voin sujuvasti palvella tukkuasiakkaitani? Todellinen flaxi kävi taas kun sattumalta olin BeanCasen Taijan kanssa juttusilla ja yllätin itsenikin tarjoamalla tarmokkaalle naiselle tukkutoimintani jatkamista! Ei meidän tarvinnut kauaakaan tuumia kun pääsimme tulokseen jossa koko tukkuvarasto, ja siskot *heck* se ei ollut vähäinen, siirtyi liukkaasti Mäkelänkadulle Taijan siipien suojiin.
Ah ja oh, unelmani on siis totta. Ikioma pieni studio, jossa voin kiireettömästi palvella asiakkaitani yksilöllisesti. Joka kerran kun avaan studioni oven ajattelen, olen onnellinen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *