Yleinen

KESTOKAUNEUTTA SENIOREILLE

’Olen liian vanha ottamaan kestopigmentointia’
Pigmentointikäsittelyt soveltuvat kaikille yli 18-vuotiaille, mutta mielestäni hoidosta hyötyvät eniten kuitenkin keski-ikäiset ja seniorit.
Miksi?

 

 

Useimmilla meillä pohjoismaalaisilla on melko vaalea väritys ja sävyt haalistuvat entisestään vuosien varrella.
Huulenrajat hiipuvat, kulmakarvat harvenevat tai häntäpää katoaa. Yleisilme voi olla hailakka ja apea.
Tyylikkäästi, persoonallisia piirteitä kunnioittaen, voidaan pigmentoinnin avulla korostaa ja vahvistaa parhaita puolia ja tarvittaessa häivyttää ei-niin-mairittelevia.
Monesti taidokkaan kestopigmentoinnin avulla saadaan helposti vuosia pois, ilman radikaaleja käsittelyjä tai leikkausta.

’Haluan mustaa kulmiin’
Mustaa toivoville suosittelen perinteistä kulmakynää, mutta kestävissä pigmenttikäsittelyissä en mustaa käytä pohjolan naisille.
Varttuneemmille asiakkaille suosittelen varsinkin pehmeämpiä sävyjä kulmiin ja usein ripaus lämpöä tuo pukevamman sävyn kasvoille kuin monen toivoma harmaanruskea. Lämmin ei tarkoita punaista!
Kulmien muodossa tutkin ensin omien karvojen kasvusuunnan ja kulmaluun kohdan, ensikäsittely on mieluummin kaikin puolin varovainen, sillä iho nappaa värin yksilöllisesti. Ole rohkea, kokemukseni mukaan senioreillekin saattaa sopia kulmien microblading- käsittely erinomaisesti, jollei iho ole kovin ohut. Myös microbladingin ja kestopigmentoinnin yhdistelyllä saadaan hieno tulos.

 

 

’En halua silmiin mustaa ja paksua rajausta’
Hyvä, koska minäkään en halua sellaista tehdä.
Oi voi, kuinka harvoin saankaan käyttää värejä! Skandinaavien erikoisuus, harmaat, siniset ja vihreät silmät tulevat ihanasti esiin oikein korostettuna. Ripsirajaan yläluomelle valitsen useimmin tummaa, mutta sitä voidaan häivyttää tai uskaliaimmille suosittelen väriripausta..violettia, hopeaa, sinistä, vihreää. Yläluomi on tärkein, halutessa alaluomeakin korostetaan tyylikkäimmin pehmeällä käsittelyllä ja värillä.

 

 

’Jos rajataan vain huulet’
Jospa ei kuitenkaan.
Koko huulien käsittelyllä saadaan luonnollisempi tulos ilman huulipunapakkoa.
Sävyjä on paljon, kaikki luonnollisia.

 

Liian sinertäviä sävyjä on syytä välttää, ne harvoin mairittelevat ikääntynyttä.
Muistathan ottaa estolääkityksen, jos sinulla on taipumus saada huuliherpes.

Kun haluat hienovaraista kestokaunistusta, olet lämpimästi tervetullut!