KESTOPIGMENTOINTI

KULMAKARVATSILMIEN RAJAUSHUULETPISAMATKAUNEUSPILKKU • KORJAUKSET

Kuvia kestopigmentoinneista näet Kuvagalleriassa >>

Kestopigmentointi tarkoittaa käsittelyä, jossa pigmenttiväri viedään ihon alle pigmentointilaitteen avulla. Koneessa on kynämäinen osa, jota ohjaten neula tikkaa värin ihokudokseen. Yleisimmät pigmentoitavat alueet ovat kulmakarvat, silmienrajaukset sekä huulet. Pisamat ja kauneuspilkun voi myös luoda kestopigmentoimalla.

Kestopigmentointi on nimensä mukaan kestävä, mutta ei ikuinen. Kestopigmentoinnin etu -verrattuna tatuointiin- on, että ajan ja iän myötä jälkeä voidaan muuttaa ja korjata.

Värin pysyvyys on yksilöllistä. Normaalilla ja kuivalla iholla väri pysyy kauemmin kuin suurihuokoisella,  rasvaisella iholla. Myös jotkut lääkkeet, kasvohoitokäsittelyt sekä auringossa oleilu nopeuttavat kestopigmentoinnin hiipumista. Jälki haalistuu ja kuluu pois pikku hiljaa. Asiakkaat palaavat ylläpitopigmentointiin 1-3 vuoden välein.

Käytössäni on laaja valikoima kasvojen iholle vartavasten suunniteltuja turvallisia turvallisia pigmenttivärejä, -myös eri ihotyypeille sopivia. Merkkeinä mm Phibrows, Micro Colors, S.O colors, Permablend/Tina Davies. Taidokkaasti laatutuotteilla tehtyjen kestopigmentointien väri haalistuu, ei muutu.

 

KULMAKARVOJEN KESTOPIGMENTOINTI

3D-karvatekniikka-kulmakarvat luon erittäin ohuella nanoneulalla, piirrän yksittäisiä viivoja, karvojen luontaisen kasvusuunnan mukaisesti. Tällä tekniikalla voin käsitellä koko kulmakarvat muotoillen ne imarteleviksi, täyttää harvoja kulmakarvoja sekä jatkaa lyhyitä kulmia. Kestopigmentoimalla tehty karvapigmentointi on kestävämpi ja tulos pehmeämpi kuin microbladingissä.

3D-karvatekniikka

Perinteisessä kulmakarvapigmentoinnissa käsitellään koko kulma-alue. Se voidaan tehdä tyylikäästi liukuvärjäten tai yhdellä värillä. Tällä tekniikalla voidaan peittää, jos sinulla on epäonnistunut pigmentointi joka täytyy korjata.

Perinteinen tekniikka

Sekatekniikka-kulmakarvoissa voidaan yhdistää useampaa tekniikkaa ja pigmenttisävyä.

Sekatekniikka

Kun kulmakarvapigmentointi tehdään ensimmäistä kertaa, vahvistuspigmentointi 3-6 viikon päästä on välttämätön. Ensimmäisen hoidon jälkeen väriä hilseilee pois ja jälkipigmentoimalla tuloksesta tulee kestävä ja väristä tasainen.

Joskus toinenkin vahvistuspigmentointi on tarpeen halutun tuloksen tavoittamiseksi.

Kun kestopigmentointisi on valmis, ylläpitokäsittely tehdään ihotyypistäsi riippuen 1-3 vuoden kuluttua.

Kulmakarvojen kestopigmentointia suosittelen erityisesti senioreille, erittäin herkkäihoiselle, vuototaipuvaiselle tai öljyiselle, paksulle iholle.

Aikaa varataan 2-2,5 tuntia.

Lisää kuvia Kuvagalleriassa >>

EYELINER-KESTOPIGMENTOINTI SILMÄLUOMILLE

Silmienrajaus voidaan tehdä joko työstämällä väri ripsien tyveen, tai tekemällä selkeämmän rajauksen yläluomelle.
Haluttaessa silmänrajaukset voidaan häivyttää tai tehdä trendikäs väriefekti.
Silmienrajaukset pigmentoidaan vain yläluomelle tai ylä- sekä alaluomelle.

Kun kestopigmentointi laitetaan ensimmäistä kertaa, 3-5 viikon päästä tehtävä vahvistuspigmentointi on välttämätön. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen väri hilseilee osittain pois ja lopullinen tulos on nähtävissä kuukausi vahvistuksen jälkeen.
Ylläpitovahvistukseen tullaan yksilöllisesti 1-3vuoden kuluttua.

Silmienrajausten kestopigmentointia ei voi tehdä kun sinulla on ripsienpidennykset.

Aikaa hoitoon varataan 1,5-2,5 tuntia.

Lisää kuvia Kuvagalleriassa >>

HUULIEN KESTOPIGMENTOINTI

Huulien rajauspigmentoinnilla voidaan vahvistaa tai korjata luonnollista huulirajaa. 

Häivyttämällä rajaus saadaan jäljestä pehmeämpi.

Koko huulien värittämisellä tulos on hyvin luonnollinen.

Volyymia voidaan lisätä käyttämällä eri sävyjä.

Jos sinulla on taipumus huuliherpekseen, hae apteekista estolääke ja aloita se ennen kuin saavut huulien kestopigmentointiin.

Huomaa, että huulipigmentointi on voimakkaimmillaan ensimmäisinä päivinä, huulet saattavat myös turvota. Väri muuttuu luonnolliseksi viikossa.

Huulipigmentointiin varataan aikaa 2 tuntia.

Lisää kuvia Kuvagalleriassa >>

PISAMAT

Luonnollisennäköisiä pisamia voidaan tehdä kestopigmentoimalla. Yleensä yksi käsittelykerta riittää ja ylläpitovahvistus tehdään 1-3 vuoden kuluttua.

Varaa aikaa  tunnin verran.

KAUNEUSPILKKU

Saat halutessasi kauneuspilkun kestopigmentoimalla.

Huomaa, että iholuomia ei saa pigmentoida.

Aikaa menee 15 minuuttia.

KORJAUKSET

Korjaukset ovat vaativimpia kestopigmentointeja. Ne vaativat eniten aikaa ja käyntejä, eikä lopputulos ole aina uutta vastaava. 

Kestopigmentoinnilla voidaan korjata symmetriaa tai peittää epäonnistuneita pigmentointeja tai microblade-töitä. Korjaus onnistuu parhaiten, kun korjattava alue ei ole kovin tumma.

Korjausasioissa katson ensin tilanteen ja annan arvion.

Lisää kuvia Kuvagalleriassa >>