MICROBLADING -karvapigmentointi

Microblading -tarkoittaa pigmentointityötä, jossa terällä piirretään kasvoille realistisenoloisia kulmakarvoja ilman laitetta -manuaalisesti. Väline koostuu varresta, johon kiinnitetään terä. Terä taas koostuu useista ohuen ohuista neuloista. Töissäni käytän 7-18 neulaisia kertakäyttöisiä välineitä. Terä dipataan pigmentointiväriin ja jokainen karva luodaan yksitellen piirtämällä ts vetämällä ohut pinnallinen viilto ihoon.

Käytän vain laadukkaita, kertakäyttöisiä microblade-välineitä, kuten Phibrows, Tina Davies ja Midas.

Microbladingillä saadaan aikaan erittäin luonnollinen jälki. Microblading sopii erinomaisesti, jos omat kulmakarvat ovat harvat, lyhyet tai epäsymmetriset. Tekniikalla voidaan rakentaa aivan uudetkin kulmat, jos vaikka sairaus on ne vienyt.

Lisää kuvia Kuvagalleriassa >>

Suosittelen microblading-kulmakarvoja erityisesti heille, joilla ei ole aiempia kestopigmentointeja, jotka haluavat luonnollista jälkeä ja jotka ovat valmiita tulemaan ylläpitohoitoon 8-12 kuukauden välein. Paras, tarkka jälki saadaan nuorehkolle, normaalille ihotyypille. Senioreillekin tämä sopii, jos iho ei ole kovin ohut.
Jos iho on öljyinen, paksu, hyvin kuiva tai erittäin herkkä, saattaa kestopigmentointi olla sopivampi vaihtoehto.

Kun microblade-kulmat tehdään ensimmäistä kertaa, uusitaan käsittely 4-6 viikon kuluttua eli tehdään microbladingin vahvistus. Kun vahvistuksesta on mennyt aikaa noin kuukausi, on lopullinen tulos nähtävissä.
Ylläpitovahvistus tehdään vuoden sisällä, yleensä 8-12 kuukauden kuluttua, tällöin yksi
käsittely riittää.

Microblade-tekniikka vaatii tarkkaa kättä. Tätä työtä ei tehdä hosumalla! Muoto-oppi ja ihon rakenteen tunteminen on välttämätöntä. Suosittelen, että microbladingiä tai kestopigmentointia harkitseva tutustuu tekijän omien töiden kuviin. Jos näytillä on vain kuvapankin tai laitteenvalmistajan esimerkkejä, suosittelen suhtautumaan kriittisesti asiaan. Kulmakarvat suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti ja jokaisella artistilla on omanlaisensa kädenjälki.

Ota yhteyttä ja varaa aika Microblading-karvapigmentointiin tästä!